Antonio Hidalgo: “L’Olot té una idea de joc similar a la nostra i haurem d’estar molt concentrats per guanyar”

04/10/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Olot que es disputarà aquest diumenge a les 18h a la Nova Creu Alta.

Records de la temporada passada: “Són circumstàncies totalment diferents però jo sempre recordaré el partit contra l’Olot. Ens trobarem un equip que té una idea de joc molt clara i que li agrada tenir la pilota. Anar al camp de La Nucía i tenir deu ocasions de gol no és fàcil. Serà un partit bonic”.

El rival: “Està clar que jugar a domicili no és fàcil. L’Olot ha visitat camps difícils on ha competit però és cert que encara no han pogut guanyar. Molts jugadors continuen de la temporada passada i el seu tècnic sap el que vol de l’equip”. 

Ambició: “Estic content amb el veig de l’equip els últims partits però sempre volem progressar. Estem plantejnt bé els partits però encara ho podem fer millor. El que ha passat ja no canvia i hem de continuar treballant cada setmana per competir quan arriba el diumenge”. 

Lesionats: “Estem a prop de recuperar a bastants jugadors però encara queden dos dies per al partit i l’entrenament de demà marcarà molt si podem recuperar algun jugador, Amb tot, tenim jugadors del filial i del juvenil que també ens poden ajudar”.

Manu Lanzarote: “A Los Arcos ja jugar molts minuts. És un jugador que ha de marcar la diferència i estem treballant amb ell en diferents aspectes perquè ens ajudi al màxim. LA seva disposició és enorme i ajuda molt al vestidor”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.