Antonio Hidalgo: “No pensem més enllà del partit de diumenge, estem centrats en guanyar i aprofitar els detalls que es donaran”

13/04/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antono Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Lleida Esportiu que es disputarà aquest diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. 

Treball intens: “Hem treballat molt durant la setmana, reforçant les coses bones que va fer l’equip a Badalona i pulint el que no vam fer bé per millorar diumenge contra el Lleida Esportiu. L’equip va competir a un bon nivell, va generar superioritats i ocasions però ens va faltar el gol”.

Finals: “No mirem més enllà de diumenge. Ens focalitzem en el partit contra el Lleida, som conscients de la necessitat que tenim de guanyar però també sabem que l’ansietat no ens farà guanyar partits, hem d’aprofitar els petits detalls que decantaran el partit”. 

El rival: “El Lleida és un equip fet per estar molt amunt, amb una gran inversió i tenen jugadors de molta qualitat a la plantilla. Tenen un entrenador a qui li agradar jugar, proposen joc i nosaltres intentarem contrarestar-los”.

Felipe Sanchón: “Demà tenim l’últim entrenament i decidirem la convocatòria. Felipe està entrenant amb una mica més de normalitat amb el grup però hem d’esperar. Independentment que pugui jugar, Felipe és una persona molt important per al grup i valorem positivament que estigui a prop de nosaltres”.

Suport de l’afició: “Sabem que l’afició ens donarà suport des de les grades i lluitarem junts per aconseguir la victòria. Em quedo amb la unió que tenim i com remarem junts contra el Lleida”.

Fotografia: Críspulo Díaz.