Antonio Hidalgo: “Sabem que hem d’anar al mil per mil”

30/03/2021

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de demà (19h) davant el Girona FC a la Nova Creu Alta. Algunes de les declaracions més destacades han estat:

Poc temps de preparació: “Aquesta situació ja l’hem tingut durant l’any. Hem tingut temps per veure que fa el Girona, utilitzarem la pissarra i no tinc dubte que demà sortirà amb tot”.

Girona FC: “Això va de guanyar partits, estem en la mateixa situació que la setmana passada. Demà serà un partit difícil davant d’un molt bon equip que té jugadors de gran qualitat. A més és un equip que mai es rendeix i lluita fins al final”.

Calendari: “El més important és recuperar als jugadors físicament perquè no és fàcil jugar cada tres dies. Però el calendari és el que és i el Girona ha tingut el mateix temps”.

Actual situació: “La igualtat és màxima en aquesta zona de la classificació. Veure’t fora del descens alegra, però res més que això. Està tot tan igualat que pot variar molt. És important anar a totes i confiar molt en els jugadors i en la gran feina que fan”.

 

Podeu veure la roda de premsa completa en el següent vídeo: