Antonio Hidalgo: “Sabem que l’afició estarà al nostre costat, així ho han fet fins ara i ens donaran tota la força”

10/05/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Ejea que es disputarà aquest diumenge (18h) a la Nova Creu Alta.

Definitiu: “Està clar que des del primer partit que vaig dirigir l’equip la necessitat ha estat molt gran. Hem viscut tot tipus de moments però hem sabut controlar l’asnietat i els minuts difícils per guanyar els partits a la Nova Creu Alta. Ara no queda marge d’error”

El rival: “L’Ejea és un equip ben treballat, amb les línies juntes i que no deixa espais. L’entrenador té les idees clares i estan fent una bona temporada. Durant tota la setmana hem estudiat el que volem fer i com portar-ho a la pràctica”.

Tots a una: “Els jugadors i el cos tècnic sabem el que ens juguem. És un moment molt important per l’equip, el club, l’afició, la ciutat i la història d’aquesta entitat. Necessitem que l’afició estarà al nostre costat i sé que serà així”. 

Guanyar i guanyar: “Nosaltres estem centrats en guanyar el nostre partit, per aquí passa la permanència. Només ens val guanyar i després veurem com queda la jornada. L’equip té una evolució bona dels conceptes tàctics i esterem concentrats”.

Baixes: “La setmana ha estat llarga i els jugadors que arrosseguen molèsties podran arribar al partit, estan treballant perquè sigui així. Demà tenim l’últim entrenament i decidirem quins jugadors estan en les millors condicions”.

Fotografia: Críspulo Díaz.