Antonio Hidalgo: “Sortirem al Rico Pérez sense renunciar a res, aquesta ha de ser la nostra mentalitat”

18/04/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Hércules CF que es disputarà aquest dissabte (19h) al Rico Pérez. 

Victòria per trencar la dinàmica: “Després d’una victòria tot es veu millor. Els tres punts contra el Lleida ens ajuden a mirar el futur amb més optimisme però som conscients que necessitem seguir treballant amb la mateixa intensitat i concentració. Només pensme en l’Hércules”.

Situacions del partit: “Penso que el partit serà una qüestió de mentalitat. Som conscients que el Rico Pérez és un dels estadis més difícils de la categoria i que jugarem contra un dels millors equips amb grans jugadors i un entrenador que coneix a la perfecció la Segona B. Tot i això, nosaltres no renunciarem a res, aquesta ha de ser la nostra mentalitat. Creiem en la nostra idea”.

El rival: “L’Hércules és un equip molt sòlid amb gent molt experimentada de molt nivell. Ells saben perfectament a què juguen i nosaltres buscarem els seus punts dèbils”.

Competitivitat entre els jugadors: “Tenim una plantilla molt competitiva, tots estan treballant per tenir una oportunitat i cada setmana valorem les decisions per treure el millor onze”.

Treball físic: “La meva idea sempre és intentar que l’equip arribi fresc en el tram final dels partits. Això vol dir que hem de calibrar les càrregues durant els noranta minuts, des de la meva arribada hem treballat molts aspectes”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.