Antonio Hidalgo: “Tenim la convicció de continuar fent les coses bé i plantejar el partit per anar a guanyar des del primer minut”

14/02/2020

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Orihuela CF de diumenge a la Nova Creu Alta (17h).

Dues últimes derrotes: “Mai ens agrada perdre un partit però són situacions que es donen en una categoria com aquesta. Hem de seguir treballant, ja que tenim un rival difícil aquest diumenge, un equip que des que ha arribat el nou entrenador han perdut tan sols un partit. Però tenim la convicció per continuar fent les coses bé i plantejar el partit per anar a guanyar des del primer minut. Intentarem millorar aspectes d’aquestes ultimes dues setmanes”.

Rival en bon moment: “És un equip que té molt clar el que fa i posa les coses molt i molt difícils al rival. Ara tenen confiança i serà un partit molt igualat i exigent, però hem de seguir fent les coses com sabem, amb les nostres idees. Estic molt content amb el treball dels jugadors”.

Canvis a respecte l’Orihuela de la primera volta: “És un equip molt diferent, tot i tenir un onze semblant al de la primera volta. Treballen a una intensitat molt alta i es posicionen molt bé dins del terreny de joc. Passi el que passi sempre continuen competint. Serà un rival mot complicat”.

Gestió baixes: “Tenim gent amb moltes ganes i il·lusió, que van competir a un gran nivell la setmana passada davant La Nucía. Poc a poc anirem recuperant efectius. Estem on estem perquè anem al límit, sinó no podríem treure tant profit com ho hem fet fins ara”.

Suport de l’afició: “L’afició sempre estarà al nostre costat, i quan jugues de local es fa notar molt, i fa que tinguem més ganes de seguir i millorar. L’afició també té una il·lusió molt gran i tenim moltes ganes de seguir així”.

Situació actual: “Hem de valorar la situació, sabem que en aquesta categoria tothom competeix a un gran nivell i l’Orihuela és un gran repte, que també estan en un moment bo”.

Fotografia: Críspulo Díaz