Antonio Hidalgo: “Tenim moltes ganes d’estar amb la nostra gent, sabem que ens ajudarà i la notarem”

06/09/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valencia Mestalla que es disputarà aquest diumenge a les 19h a la Nova Creu Alta.

Primers partits: “Sabem que tots els partits d’aquesta categoria són molt difícils i tancats. Contra l’Atlético Levante vam fer un pas endavant com a grup sumant els tres punts”.

Jugar a casa: “Tenim moltes ganes d’estar amb la nostra gent, sabem que ens ajudarà i la notarem. Tots els partits a la Nova Creu Alta els hem de treure.

El rival: “El Valencia Mestalla és un equip amb molt talent, són jugadors escollits. Tenen el mateix entrenador de la temporada passada amb jugadors que amb molt poc et creen ocasions de gol i perill”.

Progressió ascendent: “Hem de millorar, durant la setmana hem treballat moltes situacions per controlar més els partits. Quan arribem a zona de tres quarts hem de generar més perill, som conscients que en aquesta zona és on es decideixen els partits però també hem de circular millor la pilota i atacar els espais. Tot això és un procés que hem de fer”.

Alberto Leira: “Alberto és un jugador que està disponible. Demà veurem com arriba després de dues sessions amb l’equip, necessita temps però ens ajudarà molt”.

Fotografia: Críspulo Díaz.