Antonio Hidalgo: “Tenim moltes ganes que arribi diumenge i començar amb la nostra gent al costat”

23/08/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el CD Castellón que es disputarà aquest diumenge (19h) a la Nova Creu Alta.

Referències de la temporada passada: “El temps passa molt ràpid però no hem de perdre la realitat d’on érem fa 4 mesos. La victòria contra el Castellón va ser un punt d’inflexió i l’afició ens va empènyer fins al final. El partit serà diferent però el paper de l’afició tornarà a ser clau. Tenim moltes ganes que arribi diumenge i començar amb la nostra gent al costat”.

El rival: “El Castellón intentarà jugar des del darrere amb un joc associatiu per posar-nos en problemes. És un estil que marca el seu entrenador i amb les incorporacions que han fet ens posaran les coses difícils”. 

Plantilla definida: “Tinc una plantilla molt equilibrada, totes les posicions doblades i amb molta competència. Els nous jugadors han vingut amb moltes ganes i ens ajudaran a tirar endavant amb la idea de futbol que tenim”.

Lesió Antonio Romero: “M’agradaria recalcar la figura d’Antonio Romero. És una persona molt involucrada amb el club i la seva lesió ha estat un cop molt dur. S’ha de destacar el seu compromís, entre tots l’hem d’ajudar”.

Ambició: “Tinc una exigència personal molt alta. L’ambició és molt gran; per anar partit a partit, per guanyar, per treballar molt i per donar coses a la nostra afició. També hem de ser conscients que competim contra rivals molt potents econòmicament però serem protagonistes i lluitarem per mirar amunt”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.