Antonio Hidalgo: “Tenir diferents variants i que els futbolistes ho sentin així ens fa créixer”

22/11/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el CD Ebro que es disputarà diumenge (12h) a l’estadi Pedro Sancho. 

Assaborir el bon moment: “L’eufòria està bé però sempre en mesura. Les victòries i el bon moment de l’equip s’ha de gaudir però quan arriba el dilluns ja pensem en la dificultat del proper partit”.

El rival: “L’Ebro és un equip molt ben treballat amb un entrenador que sap de què va la categoria. En la part ofensiva tenen jugadors amb molta velocitat i qualitat com per exemple Rubio. Tenen moltes variants i són sòlids al darrere”. 

Plantilla: “Tots els jugadors volen jugar però només ho poden fer 11 d’inici. Tenir diferents variants i que els futbolistes ho sentin així ens fa créixer. Fernando ho va fer bé contra el Nàstic igual que els seus companys”. 

Les bones estadístiques: “Últimament veig moltes dades. Les estadístiques indiquen que som un equip difícil de batre i que proposem amb la pilota però això és passat i toca mirar endavant”.

Altes i baixes: “Ángel està recuperat i pot entrar a la convocatòria. Ahir Pascual es va trencar un metacarpià de la mà dreta i serà baixa unes setmanes. Perdem un altre jugador però tenim alternatives i JUrgi ja està entrenant amb el grup”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.