Antono Hidalgo: “Tenim una idea de joc clara amb moltes variants i una derrota no ens ha de crear dubtes, hi creiem”

30/08/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlético Levante que es disputarà aquest diumenge a les 19h a la Ciutat Esportiva de Bunyol. 

Baixes: “Jesús Olmo no arriba per diumenge. El cop al taló li ha impedit entrenar amb normalitat. Boris tampoc hi serà però tenim una plantilla prou extensa com per tenir alternatives i fer una bona alineació”. 

Corregir errades: “Hem analitzat molt el partit del Castellón. Ens va costar molt crear perill amb la pilota a la zona de tres quarts de camp. Hem treballat perquè la pilota arribi en les millors condicions en zones de perill”.

Sumar la primera victòria: “A l’inici de Lliga hi ha la necessitat de sumar punts ràpidament però per aconseguir-ho s’han de fer moltes coses bé. S’ha de tenir confiança amb la pilota, un ritme de joc alt, ser intensos sense pilota, minimitzar errors… Hem de competir molt i plantejar bé les nostres fortaleses”.

Confiança i paciència: “Tenim una idea de joc clara amb moltes variants i una derrota no ens ha de crear dubtes, creiem en el que fem. Si cada cop que perdem dubtem del que fem, caurem en situacions passades”. 

Rival: “L’Atlético Levante també va començar amb derrota i tindrà necessitats. Mantenen el mateix entrenador de la temporada passada i la proposta de tenir la pilota amb jugadors molt dinàmics i una pressió intensa”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.