Aquest dissabte (10:30h), lluitem amb l’Àlvaro

Aquest matí s’ha presentat oficialment a l’Olímpic de Terrassa el partit de les aficions que disputaran aquest dissabte en el mateix escenari socis del Centre d’Esports Sabadell i el Terrassa FC.

Un partit que ha de servir per deixar les rivalitats de banda i que tots units lluitem amb l’Àlvaro, un soci arlequinat de només cinc anys que pateix una enfermetat neurodegenerativa anomenada Niemann-Pick Tipus C, de la qual només hi ha dos casos registrats a Catalunya, i que requereix d’un costós tractament.

El mateix Àlvaro ha estat present a la roda de premsa, juntament amb els presidents i entrenadors dels dos equips solidaris, i els jugadors Max Marcet (CE Sabadell ‘B’) i Javi González (Terrassa FC), que també han volgut donar suport a la prèvia del derbi que es jugarà diumenge.

Assistir a l’enfrontament, amb dues parts de 35 minuts i dos equips formats per 21 jugadors, té un preu simbòlic de només un euro. Posteriorment es farà el sorteig d’una gran rifa amb tots els donatius que ha rebut l’Asociación Juntos Podemos Vencer de part de moltíssims clubs d’arreu del món. Samarretes, pilotes, guants… que es treuran del lot si es dóna un bon preu a la subhasta que fan al Facebook.

A més, us recordem que encara es pot comprar la bufanda commemorativa del partit a un preu de 10 euros.

L’Àlvaro us necessita, fem d’aquest dissabte una gran jornada solidària entre totes dues aficions!

Imatge: Roger Benet