“Aquest equip mai es rendirà”

Els jugadors del CE Sabadell han mostrat la seva felicitat en zona mixta, però tots i cadascun d”ells ja s”ha centrat en el pròxim compromís de la Lliga Adelante. I és que després del triomf davant el Deportivo Alavés, els futbolistes només pensen a sumar els tres punts al Carlos Belmonte.
 
Antonio Hidalgo ha volgut expressar el sentiment de la plantilla. “Aquest equip mai es rendirà. De vegades sembla que no ens surten les coses, però ho intentem sempre”, ha dit.
 
Sobre el triomf, el capità arlequinat ha recalcat “la importància del suport de l”afició” i ha apuntat que “s”ha de sumar de tres en tres en tots els partits de la Nova Creu Alta”.
 
Per la seva banda, Juan Collantes també ha assenyalat que l”equip agafa molta moral per anar a Albacete i ha felicitat als seus companys per no abaixar els braços. “Hem tingut ocasió per fer més gols. L”empat, en una acció aïllada, ha sigut un cop dur. Però hem tingut fe i hem aconseguit el triomf”, ha comentat.
 
Per últim, Aníbal s”ha expressat en la mateixa línia que els seus companys i s”ha mostrat inconformista. “Anímicament ens va molt bé, però encara no hem fet res”, ha conclòs.