Aridai i Ernest tiren d”efectivitat davant el Nàstic (0-2)

Arribar i moldre. Després dels primers partits de pretemporada on l”equip dirigit per Miquel Olmo va tenir poca fortuna de cara a gol, en aquesta ocasió els arlequinats han materialitzat les seves primeres accions de perill. Abans del primer quart d”hora de joc, Aridai ha fet el primer gol del partit després de realitzar una magnífica jugada personal.

I tan sols dos minuts després, Ernest Forgas ha ampliat distàncies. El davanter ha aprofitat una gran assistència d”Aridai per definir a la perfecció davant el porter Tomeu i posar el 0-2 en el marcador.

Així doncs, el conjunt dirigit per Miquel Olmo ha començat el partit fent molt mal en l”eix atacant. Per la seva banda, el Nàstic ho intentava amb tímids acostaments, però la defensa arlequinada ha estat concentrada per evitar les arribades dels locals. Després d”aquests dos cops letals, els arlequinats tampoc han gaudit de grans ocasions, tot i que Forgas i Collantes han tornat a provar fortuna sense èxit.

Segona part sense ocasions
Ja en la segona meitat, el CE Sabadell ha dominat en el terreny de joc i no ha deixat que els tarragonins generessin perill. Més pendents de tasques defensives que ofensives, els de Miquel Olmo no han deixat el mínim espai i s”han mostrat molt seriosos al darrere. Al final, els arlequinats han sumat en el Nou Estadi el segon triomf en el que va de pretemporada.

Fitxa tècnica:
Club Gimnàstic de Tarragona: Tomeu, Calavera, Mossa, Xavi Molina, Manolo Martínez, Luismi, Lago Jr, Rocha, Marcos, Rayco, Giner.

CE Sabadell: Nauzet, Agus, Carlos, Collantes, Longás, Ernest, Eguaras, Sotan, Riau, Aridai, Crespí. També van jugar: Cristian, David, Kiko Olivas, Tamudo, Estellés, Sandro, Oriol, Hervás, Canario, Víctor.

Camp: Nou Estadi, 1.649 espectadors.