Aridai: “M”omple d”orgull que el Sabadell aposti per mi”

El davanter canari del Centre d”Esports Sabadell, Aridai Cabrera, ha agraït durant la seva presentació l”oportunitat que li dóna el club arlequinat. “M”omple d”orgull que el Sabadell aposti per mi”, ha dit el futbolista.
 
“M”arriba una nova oportunitat en la categoria de plata. Espero que aquest cop sigui diferent”, ha dit Aridai Cabrera sobre el seu pas pel Girona FC.
 
Després d”una gran temporada al CE L”Hospitalet, Aridai Cabrera espera fins i tot superar el nivell mostrat el curs 2013-14. “La temporada passada vaig fer un gran curs i no serà fàcil superar-me, però m”agraden els reptes i intentaré ajudar aquest club en tot el possible”, ha destacat el davanter.
 
A la recerca d”un ‘9″ pur
El director esportiu del CE Sabadell, José Antonio Gordillo, ha remarcat durant la presentació d”Aridai la necessitat de fitxar un davanter centre. “El mercat està molt aturat. Els golejadors ja han sigut traspassats i han pujat a Primera. Estem pendents d”algun jugador”, ha comentat.
 
El dirigent arlequinat, no obstant això, ha mostrat la seva satisfacció pels davanters de la plantilla. “Estem molt contents amb els dos, tant Édgar com Raúl Tamudo. Vull un davanter que marqui gols i pugui competir amb els dos que tenim”, ha analitzat el director esportiu.
 
“Volem fitxar dos o tres jugadors nous per completar la plantilla”, ha conclòs José Antonio Gordillo.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha destacat la gran temporada d”Aridai durant el curs passat i ha felicitat José Antonio Gordillo per la seva feina.