Arrenca la Campanya de Socis del CE Sabadell 2022-23

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat la campanya de socis 2022-23 amb l’alè de l’afició amb un acte per inaugurar la temporada a la Tribuna de la Nova Creu Alta. Sota el lema SOM DEL SABADELL, el president Esteve Calzada i la vicepresidenta Ana Navés, han presentat des de la gespa la nova campanya per continuar creixent després d’assolir l’objectiu dels 5.000 socis en la darrera temporada amb una segona volta de rècord.  Hem viscut un tram final d’autèntica Bogeria Arlequinada i així ha quedat reflectit en la nova campanya de socis. El Centre d’Esports té una afició única i s’ha demostrat amb moments que ja quedaran per la història com la marea arlequinada al Johan Cruyff o la Nova Creu Alta plena per empentar l’equip contra l’Algeciras.

El grup sabadellenc 31 FAM ha portat el ritme a la Nova Creu Alta i els seus integrants han participat en la presentació amb l’estrena inèdita del seu nou videoclip ‘Wan Tun’, el seu últim single. Amb més de 32 milions de reproduccions a Spotify i 20 milions de reproduccions a YouTube, 31 FAM s’ha convertit en un grup referent de la música urbana. El futur és arlequinat i 31 FAM és un ambaixador ideal entre el públic més jove que cada vegada més omple les grades de la Nova Creu Alta.

El soci és el protagonista de la campanya i el motor del CE Sabadell. En aquesta nova campanya, el club manté el preu base més econòmic de la història i per 95€ pots fer-te soci i gaudir de tota la temporada amb la família arlequinada. La Campanya de Socis 22-23 recupera l’efecte multiplicador dels arlequinats i premia els socis que en portin de nous amb descomptes de fins al 100% en el seu carnet. A més, el club continua oferint facilitats de pagament amb l’opció de fraccionar el preu del carnet fins a 5 quotes.

La família del FutbaseCES ha demostrat durant tota la temporada un suport extraordinari al primer equip. La Grada Lino ha esdevingut un dels pulmons de l’estadi i és per això que els familiars dels jugadors i jugadores tornaran a gaudir de descomptes importants per fer-se soci del CE Sabadell. Els familiars de primer grau podran retirar el carnet per 80€ a la grada Lino o amb un 30% de descompte en les altres zones de la Nova Creu Alta.

 

DECLARACIONS:

  • Esteve Calzada: Des que vam arribar hem volgut posar el soci al centre del club. Ser soci del CE Sabadell és molt més que venir a la Nova Creu Alta”. 
  • Ana Navés: “Hem mantingut el preu base més econòmic de la història. Creiem que fer-se soci per 95€ és una gran oportunitat”. “Heu batut rècords històrics i volem seguir creixent amb aquest orgull que tenim de ser arlequinats”.

Les oficines de la Nova Creu Alta estaran obertes de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

Des d’avui mateix, els arlequinats ja poden renovar i donar-se d’alta de soci a les oficines de la Nova Creu Alta o bé de forma online a través del formulari: