Arturo és arlequinat

El Centre d’Esports Sabadell ha tancat el fitxatge d’Arturo Juan Rodríguez Pérez-Reverte, conegut futbolísticament com a Arturo.

El davanter nascut a Cartagena (30/4/1989) arriba després de desvincular-se de l’UCAM Murcia, equip amb el qual va signar el passat estiu. Als seus 28 anys, Arturo acumula minuts a Segona Divisió amb el Córdoba, l’Alcorcón i el Llagostera. La temporada passada també va tenir una breu experiència al Dundee escocès.

Gràcies als seus 1,88 m d’alçada, Arturo aportarà presència a la davantera arlequinada però també es tracta d’un ‘9’ amb velocitat als espais. En total duu 45 gols en els 138 partits que ha disputat a Segona B, sent els 15 que va marcar en 19 enfrontaments amb La Roda (2013/14) el seu millor registre anotador. Amb aquesta incorporació, el club dóna per coberta la posició de davanter centre amb un home que coneix a la perfecció la categoria.

Està previst que Arturo arribi demà a la tarda a Sabadell i s’entreni divendres amb els seus nous companys. Pròximament el club anunciarà la data de la seva presentació.