Arturo Rodríguez: “Tinc moltes ganes d’estrenar-me a casa i celebrar un gol amb l’afició”

14/11/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Arturo Rodríguez, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la tretzena jornada de Lliga contra el CF Badalona diumenge (17h) a la Nova Creu Alta.

Màxima ambició: “Està clar que si seguim amb aquesta dinàmica d’empatar a domicili i guanyar a casa estarem a la zona alta segur. La sensació que vam tenir a València és que teníem el partit controlat i més quan ens posem per davant al marcador, per tant la sensació va ser agredolça”. 

Estrenar-se a la Nova Creu Alta: “És un fet anecdòtic que tot els gols que he marcat aquesta temporada hagin estat fora de casa. Tinc moltes ganes d’estrenar-me a casa i celebrar un gol amb l’afició”.

A tocar dels quatre primers: “És un aspecte que parlem més a posteriori quan tenim el resultat i mirem la classificació i la resta d’equips que tenim per sobre. Nosaltres hem de pensar a guanyar cada partit i si anem guanyant ja arribarà el moment de veure’ns entre els quatre primers”.

Partit contra el CF Badalona: “El Badalona és un rival directe, té un punt menys que nosaltres i hem de sumar els tres punts. A casa ja hem perdut tots els punts que es podien perdre a la Nova Creu Alta. Els equips de la zona alta han de tèmer més enfrontar-se a nosaltres que al contrari”. 

Absència d’Oscar Rubio: “Per a nosaltres serà una baixa important, no tenim un recanvi específic per aquesta posició però sí que tenim a Raúl Martín del filial que està entrenant molt bé i potser té l’oportunitat de debutar. Ha d’aconseguir que el míster ha de tenir dubtes amb ell però està clar que Oscar ens ajuda molt perquè és un jugador clau per a l’equip”. 

Fotografia: Críspulo Díaz