Barberà, tercera ciutat homenatjada

El Centre d”Esports Sabadell ha presentat aquest migdia a l”Ajuntament de Barberà del Vallès l”homenatge que el club farà a aquesta localitat coincidint amb la visita del CD Atlètic Balears a la Nova Creu Alta el pròxim diumenge 13 de desembre (12h.). La iniciativa s”emmarca dins de la campanya d”homenatges que el club fa a diferents poblacions del Vallès Occidental i de la qual ja se n”han beneficiat amb èxit Castellar i Badia del Vallès.

Presentant el DNI o el padró municipal a les oficines del club o a les taquilles el mateix dia de partit, els nascuts o residents a Barberà rebran una entrada gratis per al Gol Sud de la Nova Creu Alta. El CE Sabadell compta avui en dia amb 55 socis d”aquesta localitat, a banda del jugador del primer equip Agus Medina.

“Vull felicitar el CE Sabadell per aquesta iniciativa perquè fomenta l”esperit esportiu i la interrelació entre localitats veïnes”, ha manifestat l”alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster, qui també ha destacat que “l””al·licient de l”Agus Medina encara és més gratificant per nosaltres”. 

Per la seva part, el vicepresident Ignasi Lúquez ha assegurat que el club “s”ha d”apropar als nostres veïns, a la gent que tenim al costat i no girar-los l”esquena per tal de contagiar aquesta passió arlequinada”. En referència al cas d”Agus Medina, ha reconegut que l”objectiu del club ha de ser el de “fer créixer jugadors i que tinguin el sentiment d”arrelament a la comarca”.