Bones sensacions a l’últim test de pretemporada.

Després d’uns 15 primers minuts de clar domini de l’equip local, on el quadre blanc i blau va aconseguir en el min. 9 l’1 a 0, el CE Sabadell va començar a controlar el partit i poc a poc aproximant-se amb més perill a la porteria rival. Va ser en una jugada a pilota aturada quan Angel, de rematada acrobàtica, aconsegueix el gol de l’empat, al min. 23. Finalitzant la primera part Néstor va rematar de cap al travesser en una ocasió clara de gol.

La segona part encara va ser més de domini arlequinat, que va desplegar un gran joc i amb l’entrada per les bandes de les noves incorporacions (Pol Ballesteros i David Acedo) es va guanyar en profunditat i en una internada de Pol, amb passada final a Gat, aquest aconsegueix el definitiu 1 a 2 en el min. 53.

L’última mitja hora de partit va ser una rotació de canvis dels dos equips, però el control del partit seguia sent arlequinat.

Resumint, bon partit del CE Sabadell en l’últim enfrontament de pretemporada, de cara a l’inici de lliga de diumenge enfront el Peralada.

FITXA TÈCNICA

Espanyol B: Edu Frias, Víctor Gómez, Coro, Iago, Nacho, Pol Lozano, Carles Soria, Damià, Ferran Brugué, Campuzano, Iván.
També van jugar: Adri López, Pau Salvans, Alberto, Doncel, Manchón, Lluís López, Ángel.

CE Sabadell: Roberto, Valentín, Aleix Coch, Ángel, Adri Cuevas, Arturo, Néstor Querol, Óscar Rubio, Felipe Sanchón, Migue, Manuel Gato.
També van jugar: Capó, Cobo, Pol Ballesteros, David Acedo, Casals, Castanyer, Romans.

Gols: 1-0: Damià (9’); 1-1: Ángel (23’); 1-2: Gato (53’)

Àrbitre: Sr. Pol Gòdia Solé de la delegació de Lleida.

Incidències: Ciutat Esportiva Dani Jarque. 400 espectadors.