Boris Garrós: “En el camí ens trobem entrebancs però hem de valorar molt la bona situació que tenim”

05/02/2020

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Boris Garrós ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 24a jornada de Lliga contra La Nucía diumenge (18.30h) a l’estadi Olímpic Camilo Cano. 

Ratxa a la Nova Creu Alta: “Estàvem molt molt ben acostumats amb 7 victòries seguides a casa però la Segona B és una categoria molt igualada i en un partit on no tinguem el dia o no estiguem al nostre nivell ens pot guanyar qualsevol equip”.

Trajectòria personal: “Vaig tenir molta mala sort a l’inici de temporada amb dues lesions seguides però ara em sento molt bé i amb ritme de competició. Estic content perquè els gols i el treball ajudin l’equip a estar el més amunt possible”. 

Pocs acostumats a la derrota: “En el camí ens trobem entrebancs però hem de valorar molt la bona situació que tenim i aprendre de les derrotes. Hem de contrarestar les situacions que ens proposin els rivals i tenim conceptes i variants per fer-ho”.

Proper rival: “La Nucía és un rival molt fort a casa i encara ningú ha guanyat allà però tot es trenca i nosaltres anem amb aquesta mentalitat. Analitzem tots els rivals i adaptem petits detalls però la nostra proposta és ser protagonistes amb la pilota i centrar-nos amb el nostre joc”. 

Aprofitar el moment per gaudir: “Estrem treballant des de la jornada 1 per estar el més amunt possible però de moment hem de gaudir del camí i no posar-nos les mans al cap per perdre un partit”.

Fotografia: Críspulo Díaz.