Bruno Batlle: “Estem molt contents amb l’equip que tenim”

Ha estat un estiu sense pausa, confeccionant una plantilla gairebé des de zero i fins a l’últim dia de mercat, buscant trobar les peces adequades. Però el resultat ha valgut la pena i el Centre d’Esports Sabadell 2017/18 té un equip que il·lusiona i que sap a què vol jugar, com bé s’ha demostrat en les primeres tres jornades. El membre de la comissió esportiva, Bruno Batlle, ha comparegut aquest migdia per fer balanç:

  • “Estem satisfets per com ha anat el mercat de fitxatges. Estem molts contents amb l’equip que tenim, el grup humà, el cos tècnic… És un grup que combina experiència i joventut, que combina talent amb treball”.
  • “Ha estat un estiu que no ha estat fàcil. Hem hagut de donar 6 baixes i fer 18 incorporacions. Són molts moviments en dos mesos i hem treballat moltíssim per al que hem aconseguit: una plantilla equilibrada i que ens pot donar molts èxits”.
  • “El pressupost no és el mateix que el d’altres equips del grup o de Segona B i algunes incorporacions no han estat fàcils. Hem hagut d’aconseguir que acceptin venir i així ho han fet, així que aprofito per agrair als jugadors per confiar en el projecte i venir a un equip tan important com és el Sabadell”.
  • “Teníem molt clar que volíem jugadors amb experiència a la categoria i a cada una de les línies, i els tenim. Teníem molt clar que volíem cessions per posar en valor el contacte amb els clubs. No han pogut arribar el primer dia de mercat però estan aquí. I teníem molt clar que teníem un pressupost i no ens podíem desviar. En un 90% s’ha complert tot això”.
  • “Ens hem deixat una fitxa no sub-23 lliure i ho estudiarem. Tenim aquest marge. Els esforços pressupostaris es fan quan ho tens molt clar i llavors decidirem. No ho tenim marcat com una obligatorietat. Esperem que no faci falta”. 
  • “Vam apostar fort pel míster i ell per nosaltres. Ell es va sumar quan no hi havia pràcticament cap jugador i va posar tota la confiança en nosaltres, com nosaltres en ell. Volíem exactament coses molt concretes. Vam fer quatre o cinc trucades demanant referències futbolístiques i personals”.
  • “Som optimistes i volem competir per estar a dalt. La plantilla i l’entrenador és per estar a dalt però també sabem que hi ha plantilles més contrastades, que s’han gastat fins a quatre vegades més: Elche, Mallorca, Hércules, els dos filials…”. 
  • “Esperem que la gent s’hi sumi, que poc a poc ho vagi veient. Tenir un camp amb molts més aficionats i socis, ens donarà més força en tot i se’ns respectarà més com a institució”. 

Imatge: Sendy Dihör