Buscant els vuitens

Penúltim desplaçament de l”any. El Centre d”Esports Sabadell visita aquesta tarda (16:30h) el Poliesportiu Isabel Fernández de Torrellano buscant el bitllet per als vuitens de final de la Copa RFEF. Sense temps per assaborir la victòria del passat diumenge contra l”Atlètic Balears, els de Miguel Álvarez canvien el xip per intentar passar ronda contra l”Elche Ilicitano. No serà fàcil. Tot i ser inferiors a la Nova Creu Alta, el filial “franjiverd” va rendibilitzar les seves poques ocasions i es va endur un 2-2 de tornada a terres il·licitanes. Aquest resultat obliga a guanyar o empatar per tres o més gols per passar a vuitens, o el mateix resultat per forçar la pròrroga.

Álvarez no té previst canviar el pla de les darreres dates, que han arribat amb molts compromisos entre setmana. S”espera que avui siguin de la partida aquells jugadors que no van tenir minuts contra l”Atlètic Balears, inclòs Sergi Tienda a la porteria, a més dels del “B”. El tècnic andalús ha tornat a tirar del filial per completar la convocatòria de 16 homes, destacant les novetats de Diego i Parera.

Llista de convocats: Craviotto, Sergi Tienda, Agus Medina, Alcañiz, Agustín, Forniés, Batanero, Álex Cortell, Forgas, Adama, Sandro, Cesc Clotet, Adri Díaz, Max, Diego i Parera.