Campions i ascens a Divisió d’Honor

11/05/2020

Campions de Lliga Nacional i ascens a Divisió d’Honor. Dos grans èxits per al Juvenil ‘A’ de Miki Lladó que ha posat punt i final a la temporada després que la Comissió Delegada hagi aprovat la proposta presentada per part de la RFEF de donar per acabada la Lliga i aplicar els ascensos corresponents. D’aquesta manera, el juvenil arlequinat acaba la temporada com a primer classificat; dos punts per sobre del FC Barcelona ‘B’, i sis de diferència del RCD Espanyol ‘B’. A més, l’extraordinària temporada es veu reflectida amb els 16 punts de diferència respecte el Nàstic de Manresa, primer aspirant que es queda fora de l’ascens. 

Fins al moment de suspendre la competició, s’havien disputat 24 jornades de Lliga i l’equip arlequinat només havia encaixat 3 derrotes, amb 16 victòries al seu caseller. Després de dos ascensos consecutius, el Juvenil ‘A’ torna a Divisió d’Honor amb molta il·lusió per consolidar-s’hi i formar jugadors dde valor per al club. 

Declaracions de Miki Lladó, tècnic del Juvenil ‘A’:

“L’èxit de la temporada es va forjar des de l’inici quan vam poder mantenir el bloc que va ascendir des de Preferent amb el Jaume. Aquesta ha de ser la línia futura per al futbol base del club”.

“M’ha sorprès com jugadors de tant talent han estat tan humans. El vestidor ha estat molt equilibrat i s’han posat a remar per l’equip”.