Carlos Hernández: “La mentalitat de l”equip ha millorat”

El central Carlos Hernández ha assegurat que la plantilla ha canviat de xip i afronta el que resta de temporada amb optimisme. “Només va ser un punt davant el Saragossa, però la mentalitat de l”equip ha canviat i millorat”, ha dit en roda de premsa.
 
El defensa andalús, a més, té clar l”objectiu per a aquesta jornada: “Anem a Ponferrada reforçats en l”aspecte psicològic. L”actitud de tots els jugadors va ser molt bona i hem de guanyar sí o sí”.
 
Carlos Hernández també ha recalcat la importància de millorar en l”eix defensiu. “Deixar la porteria a zero és positiu. És un aspecte fonamental d”aquí fins a final de temporada”, ha valorat.
 
Sobre les accions a pilota aturada, el jugador arlequinat ha reconegut que Mandiá treballa molt aquest aspecte del joc. “L”entrenador li dóna especial importància a l”estratègia. Tenim jugadors forts en el joc aeri i ho hem d”aprofitar”, ha confessat.
 
Per últim, ha reconegut que la situació és delicada, però ha comentat que l”equip ho donarà tot per sortir de la zona baixa. “No és fàcil ser cuer i viure aquest ambient. Però som professionals i hem de tenir la il·lusió de capgirar aquesta situació”, ha conclòs.