Carreño i ‘Migue’, pólvora per a l’atac arlequinat

El CE Sabadell vol informar els seus aficionats de dues noves incorporacions al primer equip per aquesta temporada. Es tracta de Migue Ángel García Fernández i Enrique Javier Carreño Salvago, Migue i Carreño, mitjapunta i davanter centre, que venen a reforçar la part ofensiva de l’equip de Jose Solivelles.

Migue Ángel García Fernández

Migue García, 26 d’agost de 1990 a Ècija, Sevilla, té una àmplia experiència a Segona B tot i els seus 25 anys, ja que compta amb 129 partits jugats i 20 gols anotats. Ve del Ceuta, després d’haver estat a Ècija, Elche B, on va fregar ser campió de lliga, i Cartagena. Gol i treball al servei del CE Sabadell.

“Les sensacions són molt bones. Quan arribes, t’has d’adaptar als nous companys i al cos tècnic però em trobo molt bé i espero disputar avui els meus primers minuts com a arlequinat”, ha declarat ‘Migue’ a la presentació oficial.

Enrique Javier Carreño Salvago

Enrique Carreño, 27 de novembre de 1986 a Utrera, Sevilla, és el GOL amb majúscules. Amb experiència a Primera Divisió, Segona B i a l’estranger, suma més de 80 dianes a la seva carrera esportiva, amb prop de 40 en els seus últims 4 anys a Segona B, on va jugar dues finals d’ascens amb Huracán i Hospitalet. Va arribar a ser internacional sub-19 amb Espanya.

“Sempre he estat l’home gol quan he arribat a un equip. Hi ha anys millors i d’altres pitjors però aquest és el meu punt fort i espero marcar ni que sigui la meitat que l’any passat (36) i que es tradueixin en els tres punts”, ha comentat Carreño.