CE Sabadell – Bristol Rovers FC

El pròxim dimarts 26 de juliol, a les 19:00 hores, el Centre d’Esports Sabadell disputa el primer amistós de la pretemporada contra el Bristol Rovers FC, equip que acaba de pujar a la League One, la tercera màxima categoria del futbol anglès. Un partit molt especial contra un club germà des del passat 25 d’abril de 2015, un equip arlequinat que visitarà la Nova Creu Alta per primer vegada en la seva història.

El conjunt que dirigeix Darrell Clarke arribarà el pròxim dilluns a l’Aeroport de Barcelona-El Prat i està previst que faci un stage de pretemporada a Sabadell fins al divendres 29 de juliol que inclourà aquest amistós.

Et donem tots els detalls per viure una autèntica festa i fer que el gairebé mig miler d’aficionats Gasheads que es desplaçaran a Sabadell se sentin com a casa:

  • L’entrada per aquest partit és gratuïta amb el carnet de soci de la temporada 2016/17. No servirà el de la temporada anterior.
  • L’horari per renovar el carnet és de dilluns a dijous, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 18:30 hores, i divendres de 10:00 a 15:00 hores.
  • El dia 26, les oficines de la Nova Creu Alta tancaran a les 14:00 hores i, per motius logístics, no obriran a la tarda.
  • El mateix dia de partit es posaran 150 entrades a la venda a les taquilles amb un preu de 15 euros a tribuna i 10 a general.
  • Al migdia es farà un dinar de germanor amb els aficionats del Bristol Rovers a l’estadi. Els tiquets es poden comprar a les oficines de la NCA i tenen un preu de 15 euros (menjar i tres begudes).
  • Des d’Honor 1903 s’han preparat unes bufandes commemoratives per al partit que també es poden adquirir a l’estadi a un preu de 10 euros.
  • Per a més informació, truca al telèfon 93.723.13.05.

On Tuesday 26th Juy, at 7PM, Centre d’Esports Sabadell will play the first pre-season friendly game against Bristol Rovers FC, a team that last month promoted to League One, the third highest category in English football. A very special game against a brother club since April 25th, 2015, a quarter-worn team that will visit Nova Creu Alta stadium for the first time in its history.

The squad managed by Darrell Clarke will arrive on Monday at Barcelona-El Prat Airport and is expected to make a preseason stage in Sabadell until Friday, July 29th, including this friendly game.

We give you all the details to enjoy an authentic party and make that all Gasheads who will travel to Sabadell feel like home:

Admission to the game is free with membership card of the season 2016/17 or the ticket for BRFC fans. 

On July 26th, the offices of Nova Creu Alta stadium will close at 2PM, and due to logistical reasons, it won’t open in the afternoon.

The same day 150 tickets will be on sale at the box office with a fee of 15 euros for grandstand and 10 for the rest of the stadium.

At noon, there will be a lunch with all fans at the stadium. Tickets (food and three drinks) can be purchased at the offices of the NCA for 15 euros.

Honor 1903 have prepared commemorative scarves for the game that can be purchased for 10 euros.

For more information, call the following number: +34937231305.

Centre d’Esports Sabadell FC hopes you enjoy your stay in Sabadell.