CE Sabadell i Santfeliuenc FC acorden preus únics per a les aficions visitants

El Centre d”Esports Sabadell informa que ha arribat a un acord amb el Santfeliuenc FC per vendre entrades a 5 euros per als aficionats que decideixin desplaçar-se en els partits en què els seus equips actuïn com a visitants.
 
D”aquesta manera, l”entitat arlequinada ha acordat amb el club blanc-i-blau aquest preu únic per a les localitats situades a les grades visitants. Aquests preus s”estipulen per a la desena jornada de Tercera Divisió, que tindrà lloc aquest diumenge 26 d”octubre en el Pepín Valls de Castellar del Vallès, i per a la vint-i-novena jornada de competició, quan els arlequinats juguin el seu compromís al Camp Municipal de Futbol les Grases a Sant Feliu de Llobregat.
 
Els aficionats del Santfeliuenc FC hauran de presentar obligatòriament el seu carnet de soci si volen comprar entrades a 5 euros. Per al públic general, el cost de les localitats és de 10 euros.
 
Recordem que els socis del CE Sabadell tenen entrada gratuïta al Pepín Valls en tots els partits del filial dirigit per Toni Rodríguez. A més, els socis de la UE Castellar del Vallès també hauran de pagar només 5 euros per veure els partits del CE Sabadell B.