CE Sabadell – Real Valladolid: el colíder visita la Nova Creu Alta

El Centre d”Esports Sabadell rep en la tretzena jornada de competició a un Real Valladolid eufòric (a les 18 h en la Nova Creu Alta). I és que els val·lisoletans porten deu jornades consecutives sense perdre en la Lliga Adelante.
 
El conjunt dirigit per Rubi visita la Nova Creu Alta com a colíder, juntament amb la UD Las Palmas. A més, els visitants també arriben com l”equip menys golejat, amb nou gols encaixats, igual que l”Sporting.
 
Malgrat els números positius del rival, l”equip arlequinat pretén que el seu bon joc el condueixi cap a una nova victòria en la Lliga Adelante. I és que el CE Sabadell lluitarà pels tres punts amb l”objectiu de situar-se en una zona més tranquil·la de la taula.
 
Rubi, en la prèvia del partit que es disputarà a la Nova Creu Alta, va voler valorar el joc dels arlequinats. “El Sabadell és un equip creatiu, que intenta jugar des del darrere, però també és cert que té bons jugadors que fan una molt bona última passada. A més, té futbolistes ràpids en bandes. És un equip perillós, també en les accions a pilota aturada i amb una idea de joc molt interessant”, va comentar l”entrenador.
 
El Real Valladolid arriba al Vallès Occidental amb les baixes dels lesionats Roger, Alfaro i Jesús Rueda i del porter Dani Hernández, que està convocat amb la selecció de Veneçuela. Així doncs, la llista de jugadors disponibles per al partit és la següent: Javi Varas, Julio, Chica, Peña, Chus Herrero, Samuel, Valiente, Sastre, Álvaro Rubio, André Leao, Timor, Mojica, Bergdich, Omar, Jeffren, Óscar, Óscar Díaz i Guille Andrés.
 
Per la seva banda, Olmo també va recalcar el perill de l”adversari, destacant sobretot la tasca del seu cos tècnic. La llista de jugadors convocats per al partit és la següent: De Navas, Víctor, Cristian García, Carlos Hernández, Collantes, A. Hidalgo, Juanto, M. Gato, Nauzet, Eguaras, Sotan, Marcos García, Aridai, Crespí, Kiko Olivas, Javi Hervás, Agus i Ernest.