CE SABADELL – SCR Peña Deportiva

CE Sabadell: Segon partit consecutiu a l’estadi en horari matinal i l’objectiu no varia: tres punts que serveixin per oblidar la derrota de Peralada. El partit també tindrà un caire reivindicatiu per lliutar contra l’homofòbia en el futbol.

Notícies: Toni Seligrat recupera el sancionat Ángel per a aquest partit i també comptarà amb Migue García i Felipe Sanchón, que han arrossegat problemes musculars. Montero, Pol Gómez i Mouha es queden fora per reforçar un filial que estava en quadre.

Toni Seligrat

• “Al desembre s’han reforçat molt bé. Han incorporat a un jugador per línia: un porter, Imanol, i un central, Pau Cendrós, que estaven a Segona. I a davant han incorporat un molt bon davanter i amb molta experiència al grup com és Salinas. A més podem afegir que tenen un entrenador que sap molt bé el que es porta entre mans”.
  • “Ens trobarem un rival molt ordenat, que et concedeix molt poc i tot el que generes ho has de crear tu”.

Preus:

• General: 15 euros
  • Tribuna: 30 euros
  • Nens de 5 a 11 anys: 5 euros
  • Nens menors de 5 anys: Gratis

SCR Peña Deportiva: El conjunt de Santa Eulària es troba en plena lluita per intentar evitar el descens. Actualment, els de Dani Mori són penúltims amb 23 punts però fa tres setmanes que no perden i fa set dies van treure un triomf vital conta l’Olot amb un gol en el minut 82′.

Dada: 6. Són els punts fora de casa de la Peña Deportiva que el converteixen en el pitjor visitant de la categoria empatat amb el Deportivo Aragón. L’únic triomf a domicili va ser en el derbi de les Pitiüses contra el Formentera a principis d’any.

Precedent: Segona visita de la història dels de Santa Eulària a la Nova Creu Alta. La primera, a la 2008/09, va acabar amb victòria arlequinada per 2-1 amb gols de Raúl Pradas en el primer minut i Sergio Iglesias.