Ciércoles: “Només tinc paraules d”agraïment cap al CE Sabadell”

Juanjo Ciércoles s”ha mostrat molt feliç després de fer-se oficial la seva continuïtat en l”entitat arlequinada fins al juny de 2017. “Estic molt content. Només tinc paraules d”agraïment”, ha dit en roda de premsa.
 
“Vull agrair al club la seva confiança. Estic molt còmode en el conjunt arlequinat”, ha afegit al respecte.
 
A més, el futbolista català ha reconegut que està jugant amb molèsties en les darreres jornades, però ha assegurat que continuarà “donant-ho tot i més” en el terreny de joc.
 
Sobre la situació esportiva de l”equip, Ciércoles ha confessat que no vol tenir en el seu currículum un descens amb el CE Sabadell i que encara queda molta feina a fer per assolir la permanència. “Queda molta Lliga i hi ha enfrontaments directes. Nosaltres hem canviat molt, estem força millor”, ha comentat, recalcant també que “Mandiá ha donat un plus de competitivitat”.
 
Per últim, el vicepresident arlequinat, Ignasi Lúquez, i el director esportiu, José Antonio Gordillo, han elogiat la figura del migcampista. “Juanjo Ciércoles és un símbol del club arlequinat, és un honor que un jugador com ell vulgui seguir aquí. Renovar-lo era una prioritat”, han conclòs.