Clerc: “Si ens divertim jugant, tot serà més fàcil”

El lateral badaloní del CE Sabadell, Carlos Clerc, ha assegurat que la confiança hi té molt a veure per treure resultats positius. “Hem de trobar la unitat del grup. Si ens divertim jugant, tot serà més fàcil”, ha dit en roda de premsa.
 
El defensa arlequinat, a més, ha expressat que l”equip està en una dinàmica ascendent. “Estem amb ganes i lluitant. Tenim il·lusió. Davant el Llagostera és un partit molt bonic, hem de sumar els tres punts”, ha apuntat.
 
Sobre l”empat davant l”Albacete, Clerc ha donat per bo el punt aconseguit. “Tot el que sigui sumar i més fora de casa, és bo. I serà millor si guanyem dissabte davant el Llagostera”, ha valorat.
 
En referència al duel català d”aquest dissabte, el lateral esquerre ha manifestat que el bon moment del rival no ha de ser una excusa. “El Llagostera ve d”una dinàmica molt bona però ens és igual perquè els hem de guanyar sí o sí”, ha destacat.
 
Per últim, ha parlat de la seva situació personal. “M”ha costat una mica adaptar-me després de tant de temps sense jugar, però de mica en mica em vaig trobant millor”, ha conclòs.