Comunicat Oficial

El grup d’empreses liderat pel president Esteve Calzada confirma que ha signat un acord amb un grup de sis inversors -tots ells establerts a l’estranger- per a la seva incorporació a l’accionariat del Centre d’Esports Sabadell FC.

 Mitjançant aquest acord, els nous inversors s’han compromès a subscriure fins a 900.000€ de l’ampliació de capital aprovada a la darrera Junta d’Accionistes, un cop s’hagi exhaurit el termini prioritari legal que s’ofereix als actuals accionistes. Per altra banda, està també confirmat que el grup d’Esteve Calzada subscriurà 900.000€ en noves accions, de manera que un cop completats els diferents tràmits administratius quedarà 100% coberta l’ampliació de capital que va aprovar la Junta d’Accionistes del 17 de Juny de 2019.

 Els contractes signats reflecteixen també que els nous inversors s’han compromès a aportar el capital necessari per finançar el club durant les tres properes temporades, mitjançant diverses ampliacions de capital que aniran diluint a l’accionariat de referència actual. Aquesta circumstància està però supeditada a arribar a acords amb els diferents creditors de l’entitat a curt termini, tot signant un calendari de pagaments a mitjà-llarg termini que permeti concentrar els màxims recursos possibles per construir un projecte esportiu el més competitiu possible, ja aquesta mateixa temporada.

 El grup liderat per l’actual President es mantindrà en la gestió del Centre d’Esports Sabadell, i juntament amb els sis nous inversors participarà també en futures ampliacions de capital, de manera que seran un total de set els accionistes de referència. Tanmateix, els nous inversors tindran dret a un mínim de dues cadires al Consell d’Administració del club.

El proper dilluns 26 d’Agost a les 11h està prevista una roda de premsa a la Nova Creu Alta per donar més detalls d’aquest històric acord, en què participarà Pau Morilla-Giner, un dels sis nous inversors i que actuarà com a portaveu de tots ells. Pau Morilla-Giner, sabadellenc establert a Londres, té 41 anys i és Soci i el responsable d’inversions de la firma London & Capital Asset Management.

Sabadell, 19 d’agost del 2019