COMUNICAT OFICIAL

13/05/2021

El CE Sabadell FC sol·licita a les autoritats el retorn del públic amb les mateixes condicions per a tots els equips de LaLiga.

Des del club entenem que es tracta d’una mesura discriminatòria per als equips que desvirtua la competició en el seu tram més decisiu. La voluntat del CE Sabadell amb la millora de la situació sanitària i dels indicatius sempre ha estat la del retorn de l’afició arlequinada a la Nova Creu Alta aquesta temporada. En aquesta línia, el CE Sabadell ha estat pioner a l’hora d’enviar tots els protocols i adequacions per complir amb les mesures indicades per LaLiga i el Govern.

El CE Sabadell ha traslladat a LaLiga el seu malestar amb la decisió que ha anunciat el govern espanyol a través del ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes. A més, el CE Sabadell entén que el retorn proporcional del públic a tots els estadis de LaLiga aniria en coherència amb l’obertura d’altres esdeveniments en el sector cultural i esportiu.

Amb tot, el CE Sabadell continua treballant perquè els socis puguin tornar a la Nova Creu Alta i viure amb l’equip un final de temporada que necessita la força de tots. Sou imprescindibles i us sentim a prop, afició.