Cop d’autoritat a Castàlia (0-1)

12/01/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha començat la segona volta amb una victòria a Castàlia que ratifica el seu lideratge al grup 3 de Segona B. L’quip d’Antonio Hidalgo visitava un dels escenaris més difícils de la categoria i n’ha sortit reforçat amb una victòria solvent que podria haver estat més àmplia. Aleix Coch ha fet el gol de la victòria a la sortida d’un córner 20 minuts després que l’àrbitre anul·lés un gol legal al Sabadell.

El Castellón ha sortit molt intens els primers minuts amb l’empenta de la seva afició i un canvi de sistema que Antonio Hidalgo ha sabut eclipsar amb indicacions als seus jugadors. Abans d’arribar al primer minut, Muguruza ha estavallat a la part superior del travesser una centrada lateral. Poc a poc el conjunt arlequinat s’ha fet amb el control de la pilota per portar la batuta del partit. Al minut 17 ha arribat la primera acció polèmica del matx, la passada de la mort de Néstor Querol sobre Lanza l’ha desviat un defensa local per enviar la pilota al fons de la xarxa. Incomprensiblement el col·legiat, a instàncies de l’assistent, ha anul·lat el gol per fora de joc. El Sabadell arribava als últims cinc minuts amb mèrits per avançar-se al marcador després de dues rematades a la porteria d’Álvaro Campos i el clar domini de la pilota. I al minut 41 s’ha fet justícia quan Aleix Coch ha rematat una centrada de Manu Lanzarote per situar el 0-1 a l’electrònic de Castàlia i fer saltar d’alegria als 200 aficionats que han omplert la zona visitant de l’estadi castellonenc.

A la represa, el Sabadell ha continuat amb el control de la pilota i no ha deixat opció per a l’equip local. Malgrat la necessitat local, El CE Sabadell ha xutat més entre els tres pals en el ssegons 45 minuts. Adri Cuevas en dues ocasions i un xut de Boniquet desviat per un defensa orellut podrien haver sentenciat el partit. Ian Mackay ha fet una gran intervenció al minut 72 amb una estirada espectacular. Satrústegui ha estat expulsat per doble amonestació al minut 83 i el Castellón ha jugat amb 10 futbolistes fins al xiulet final. En els minuts finals, Antonio Hidalgo ha donat entrada a Boris i Aitor Pascual. Els dos futbolistes han sabut jugar molt bé els darrers instants del partit. Triomf de prestigi del CE Sabadell que el consolida a la primera posició de la taula. Diumenge vinent el conjunt arlequinat rebrà l’Atlético Levante diumenge a les 17h.

Fotografia: Críspulo Díaz.