Cop d”autoritat a Manresa

CE Manresa: Juan, Eric, Pol, Ángel (Michael, 56″), Sergi, Adrià (Costa, 81″), Pau, Marc (Roger, 74″), Aniol (Gilbert, 56″), Joan i Isaac

CE Sabadell: Arnau, Salinas, Hernan (Izan, 59″), Luque, Casals, Legui, Pau (Vaca, 81″), Cobos (Rodergas, 76″), Antonio, Montero i Heredia (Olivera, 68″)

Gols: 0-1, Casals (38″); 0-2, Cobos (61″); 0-3, Pau (66″) i 1-3, Marc Serra (71″)

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena (Barcelona). Targeta groga a Marc Serra del Manresa.

Estadi: Nou Congost

Cop sobre la taula. Brillant victòria del Juvenil A que entrena Ignasi Senabre a Lliga Nacional en la seva visita al Nou Congost de Manresa. En un duel directe per l”ascens a Divisió d”Honor, els arlequinats van superar als del Bages clarament i confirmen la seva posició de privilegi. Els primers minuts van ser de domini arlequinat que van tenir la primera oportunitat del partit en un xut d”Heredia que va sortir fora per poc. De mica en mica el Manresa va pujar la pressió i va complicar les coses a l”equip sabadellenc, però un xut molt llunyà de Casals va sorprendre el porter Juan i va fer el 0 a 1 que va donar molta confiança als joves jugadors arlequinats per la resta de l”encontre. Amb resultat favorable al Sabadell s”arribaria al temps de descans.

El segon temps el partit va estar més igualat però el Sabadell es defensava molt bé i no patia per mantenir el resultat favorable. Tot al contrari, ja que al quart d”hora de la represa Cobos feia el segon gol dels sabadellencs rematant un servei de cantonada de Montero. Seguidament Pau Mañé finalitzava una bona jugada amb Heredia i feia el tercer gol que pràcticament sentenciava el partit. El Manresa només va poder retallar diferències en el marcador a falta d”un quart d”hora pel final però el resultat no va perillar i el Sabadell va sumar un triomf molt valuós. Després de la jornada de descans els arlequinats visitarà Arraona-Merinals per disputar el derbi sabadellenc davant el Mercantil.