Cristian: “El partit davant el Barça B és una autèntica final”

Queden vint partits i s”han de sumar més de trenta punts. Aquest és el missatge que ha transmès el lateral terrassenc del CE Sabadell, Cristian García, en roda de premsa. “El partit davant el Barça B és una autèntica final. Només ens val la victòria, hem de sumar els tres punts”, ha dit.
 
El defensa arlequinat ha recalcat que l”equip depèn d”ell mateix i que “un triomf davant el Barça B pot donar molta confiança a la plantilla”.
 
Cristian, a més, s”ha referit a les noves arribades. “Els reforços que han vingut ens donen un plus de qualitat i ens aniran molt bé”, ha assenyalat.
 
En referència al duel català d”aquest dissabte, el lateral no oblida el matx del Miniestadi i espera que la inèrcia negativa afecti els blaugrana. “Allà no vam merèixer perdre. Ara, el Barça B vindrà amb molta pressió i segur que els influirà. Ho hem d”aprofitar”, ha valorat.
 
Per últim, ha parlat de la possible titularitat de David De Navas. “Jugui qui jugui a la porteria estarem tranquils. David ho va fer molt bé l”altre dia davant el Real Betis”, ha conclòs.