CRÒNICA | Primers tres punts del CE Sabadell a la Nova Creu Alta

30/10/2020

El Centre d’Esports Sabadell guanya per 1 a 0 davant el CD Leganés amb gol d’Stoichkov en el partit corresponent a la jornada 9 de LaLiga Smartbank. El conjunt arlequinat aconsegueix els primers tres punts de la temporada al ‘temple’, a la Nova Creu Alta. Antonio Hidalgo ha apostat per un onze semblant al de diumenge a La Romareda on el CE Sabadell va sumar el seu primer punt. Han entrat Jaime i Heber Pena, en el lloc de Pedro Capó i Juan Hernández, que s’ha quedat fora per unes molèsties al peu.

En una primera meitat de gran intensitat, l’equip, ha sabut contrarestar les nombroses ocasions de perill de l’equip visitant. 3 travessers i Ian Mackay han evitat el gol del conjunt madrileny. Per la seva banda, el Sabadell ho ha intentat amb un xut llunyà d’Stoichkov que ha volgut sorprendre a Cuéllar des del mig del camp. Hidalgo ha mogut la banqueta i ha fet entrar a Àngel per Juan ‘Ibiza’, a causa de la prematura amonestació. El Sabadell ho ha seguit intentant, i abans de marxar al descans, en una jugada d’estratègia, Undabarrena ha rematat una pilota que ha marxat fregant l’escaire de la porteria visitant.

A la represa, el CE Sabadell ha fet un pas endavant. Hidalgo ha fet entrar a Edgar per Guruzeta per aportar frescor ofensiva. I així s’ha traduït, el Sabadell ha començat a jugar en camp rival i el gol ha arribat pocs minuts després. Edgar, amb una assistència d’esperó, ha deixat sol Stoichkov davant Cuéllar i no ha perdonat. L’àrbitre, amb la meditada decisió del VAR de per mig, ha donat el gol per vàlid al conjunt arlequinat.

A l’equador de la segona part hi ha hagut més canvis, però aquest cop, de col·legiat, ja que Daniel Trujillo ha hagut de substituir-se pel quart àrbitre a causa d’una lesió. Per altra banda, Hidalgo ha fet entrar a Néstor, Óscar Rubio i Adri Cuevas que han substituït a Heber, Josu i Stoichkov.

L’equip, ben ordenat, ha aguantat el resultat fins al final, tot i els 10 minuts d’afegit, per sumar els tres primers punts de la temporada a la Nova Creu Alta. Ara toca pensar en la Ponferradina, ja que diumenge 1 de novembre es veuen les cares a l’estadi El Toralín a les 18.15 hores, en el partit corresponent a la jornada 10 de LaLiga Smartbank.