‘Cudi’ seguirà com a entrenador del femení un any més

Àngel Codina ‘Cudi’ seguirà al capdavant del primer equip femení una temporada més. Els bons resultats obtinguts a la competició domèstica, units al bon paper realitzat a la Copa Catalunya i al gran joc desplegat durant temporada, han servit per garantir la continuïtat de l’entrenador a la banqueta arlequinada.

El tècnic sabadellenc va agafar les regnes del femení, en substitució de Jordi Saltó, a mitjans de gener d’aquest any. L’equip es trobava en una situació complicada: era penúltim a Preferent amb 11 punts i estava encadenant una ratxa negativa de resultats. De la mà de ‘Cudi’, les jugadores arlequinades van acabar assolint finalment la desitjada salvació a l’última jornada en una categoria complicada.

De cara a la temporada vinent, ‘Cudi’ seguirà amb el cos tècnic format per Raúl Rodríguez com a segon entrenador i Lorenzo Rus com a encarregat de material. Així mateix, també formarà part de l’staff tècnic del filial entrenat per Pablo Becerril.

Àngel Codina és un entrenador jove, però amb una dilatada experiència dins del món del futbol. Sabadellenc i arlequinat, ha entrenat el femení del CFU Mira-sol Baco, ha estat a l’staff del juvenil ‘A’ del Mercantil, ha actuat com a segon entrenador del Nacional de l’Europa i també ha estat seleccionador provincial femení pel Vallès Occidental Sabadell en dues ocasions.