Dani Sánchez i Diego Caballo, presentats com a nous jugadors del CE Sabadell

19/08/2021 

Dani Sánchez i Diego Caballo han estat presentats oficialment com a nous jugadors arlequinats a la Nova Creu Alta. Els jugadors han estat acompanyats de jugadors i tècnics de la Unió Esportiva Planadeu-Roureda, una iniciativa del club per seguir treballant amb els clubs de futbol base de la ciutat.

La presentació ha començat amb la tradicional compareixença davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa Miguel Quereda. A l’acte l’han acompanyat el director esportiu, José Manzanera, el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu del Planadeu-Roureda, Luis Cabrera. En  finalitzar, han pogut fer la foto de família a la gespa del temple i els nous jugadors han signat merchandising del club als més petits.

Recordem que Dani Sánchez arriba procedent de l’Extremadura UD, on ha militat l’última temporada, mentre que Caballo arriba lliure procedent de l’Albacete Balompié, on ha jugat les últimes dues temporades a LaLiga Smartbank.

DECLARACIONS

  • Diego Caballo: “El CE Sabadell és un club històric i per mi ha sigut una oportunitat que no he pogut deixar escapar”.
  • Daniel Sánchez: “El vestidor m’ha acollit molt bé des d’un inici i està fent molt fàcil l’adaptació. Tinc moltes ganes de començar a competir”.
  • Bruno Batlle: “Han estat dues incorporacions molt treballades i ens fa molta il•lusió tenir aquests dos jugadors amb nosaltres. Vull agrair-los la confiança per venir aquí”.