De Navas: “Hem de buscar l”equilibri fora de casa”

El segon capità del CE Sabadell, David De Navas, ha parlat del començament de Lliga i ha comentat que la plantilla s”està exercitant molt bé des de l”inici de pretemporada. “L”equip ha treballat bé i amb molta il·lusió. Tenim moltes ganes que arribi ja el partit de diumenge”, ha dit.
 
“El Betis vindrà a guanyar i amb una gran plantilla. Serà un partit molt complicat. La Nova Creu Alta ens ajudarà seguríssim, vinguin els aficionats de fora que vinguin”, ha afegit al respecte.
 
A més, De Navas ha destacat la millora en l”aspecte defensiu de l”equip. “Hem millorat molt el tema defensiu, hem treballat força per intentar encaixar pocs gols. Hem de mantenir els números de casa i buscar l”equilibri fora. Això seria l”ideal”, ha remarcat.
 
El porter arlequinat ha recalcat també que els jugadors no estan preocupats pel conflicte existent entre el Real Murcia CF i la LFP. “Hem intentat mantenir-nos al marge de tots els problemes que hi ha hagut, i centrar-nos en el treball”, ha afirmat.
 
Per últim, ha assegurat que està preparat per ser titular en el primer partit de Lliga i ha apuntat que té “ganes i il·lusió” per seguir jugant. “El dia que no en tingui, plegaré”, ha finalitzat.