Derrota a l’últim minut a la Nova Creu Alta

27/11/2021

El Centre d’Esports Sabadell ha perdut per 0 a 1 davant el FC Andorra a la Nova Creu Alta en el partit corresponent a la jornada 14 de Lliga. L’equip dirigit pel nou entrenador, Pedro Munitis, ha marxat de buit del temple amb un gol visitant a l’últim instant de partit.

El partit ha començat amb un conjunt andorrà dominant la possessió de la pilota però amb arribades de perill arlequinades. La primera ocasió ha arribat al minut 10, quan Facu Garcia ha engaltat una pilota a la frontal de l’àrea que ha marxat per sobre del travesser. Sergio Aguza també ho ha provat amb un xut sec que ha marxat fregant el pal de la porteria de Ratti al minut 20. I al minut 35, era Alfred qui ha provat el xut, però Ratti ha blocat la pilota en dos temps. Finalment, el partit ha marxat al descans amb un Sabadell sòlid en defensa, però sense fortuna en els últims metres.

A la represa, un mal inici dels arlequinats ha desencadenat en les primeres arribades de perill del conjunt visitant. Ho ha provat Carlos Martínez per partida doble i més tard Riverola, però sense fortuna. Al minut 60, Munitis ha optat per un triple canvi. Moha Ezzarfani, Aarón Rey i Gabarre han entrat per substituir a Boniquet, Alfred i Kaxe. I minuts més tard, a punt ha estat de fer el primer el Sabadell amb un rebuig defectuós de la defensa rival que ha obligat a Ratti a intervenir amb una gran estirada. Al 77, amb un nou canvi, Sergi Altimira ha entrat per Facu García. I Néstor també ha entrat per Aguza. El conjunt visitant ha començat a arribar amb més facilitat i quan tota semblava finalitzat ha arribat la gerra d’aigua freda pel Sabadell. Un gol d’Adrià Vilanova a l’últim minut de partit ha deixat a l’equip sense sumar a la Nova Creu Alta. Ara el conjunt arlequinat afronta una nova setmana repleta de futbol amb dos enfrontaments a domicili. El primer serà dimarts 30 de novembre a les 20:30 hores en la visita a l’Atlético Sanluqueño corresponent a la primera eliminatòria de Copa del Rei. El segon, serà dissabte 4 de desembre a les 17 hores davant el Costa Brava corresponent a la jornada 15 de la Primera RFEF.