Derrota davant la Cultural

El CE Sabadell ha caigut en la seva visita al Reino de León de la Cultural Leonesa (3-0). Els d’Óscar Cano no han pogut donar continuïtat al resultat de la setmana anterior i marxen de buit davant un dels millors equips de la categoria. En un inici amb el ritme baix, els locals han tingut una major possessió mentre que els Arlequinats amenaçaven als contraatacs. Precisament en una contra Vlayds Kopotun s’ha fabricat una gran ocasió, però el porter ha evitat el gol de l’ucraïnès.

S’ha començat a sentir més còmode el Centre d’Esports amb el pas dels minuts i a través de les passades de Marc Domènech i les arribades d’Antonio Moyano s’ha aproximat a l’àrea rival amb asiduïtat. No obstant això, el bon tram ha quedat frenat en sec quan Guillermo Fernández no ha desaprofitat una errada d’Adrián Ortolá en sortida de pilota i ha posat el primer de la nit. Ha buscat la reacció el Sabadell amb un xut de Domènech des de la frontal i també ha pogut duplicar la ‘Cultu’ amb dues rematades desviades de Javi ‘Bicho’.

Al segon temps, Óscar Cano ha donat entrada d’inici a Marcos Baselga tirant a Vladys a la banda. Des d’aquella posició ha signat la primera arribada l’extrem format al FutBaseCES amb un xut aturat pel porter Miguel Bañuz. No obstant això, el segon cop del vespre també ha estat lleonès quan Kevin Presa ha enviat al fons de la xarxa una pilota refusada a la frontal de l’àrea. El 2-0 ha estat la sentència per a un partit on la boira ha estat gran protagonista als segons 45′.

Ha intentat retallar Baselga al tram final amb un cop de cap aturat de nou per Bañuz i també Moyano amb una centrada que no ha trobat rematador. La sentència definitiva l’ha posat Berto González després d’una bona centrada de Martín Solar. Una nova derrota dels Arlequinats que no podran acabar l’any amb bones sensacions. El pròxim enfrontament per al conjunt d’Óscar Cano serà el dia 2 de gener davant el Tarazona al Temple. Una gran oportunitat de començar el 2024 de la millor manera possible.