Desconnexió en el pitjor moment

Tot i que l’Atlético Levante va sortir millor al partit, i va ser el protagonista en els deu primers minuts, el Sabadell va tenir una esperonada i, en el minut del mític José Luis Garzón, Lucas Viale va fer el primer. En un llançament de falta des d’uns cinc metres de la frontal, el central argentí va obrir la llauna amb un xut potent. 
El segon ha vingut gràcies a ‘O Mago’ Diego Peláez. En una bona jugada d’atac, Borjas Martín ha passat dins l’àrea cap Adri Díaz; aquest ha deixat enrere cap al gallec, que venia de cara, i sense pensar-s’ho ha engaltat un bon xut amb l’esquerra. El Sabadell ha pogut fer el tercer abans del descans. En una magnífica incorporació des del darrere, Manu Torres ha rematat de cap una centrada de Borjas Martín; la pilota, però, ha sortit fregant el pal llarg de Sotres.

A la represa, l’Atlético Levante ha fet el seu treball. En el 52, un potent xut d’Arturo des de fora de l’àrea ha superat Jokin Ezkieta. Al 72, el mateix jugador murcià ha fet una molt bona conducció on ha provat, una altra vegada, un xut llunyà. Del mateix mode, la pilota ha entrat a la porteria d’Ezkieta per posar l’empat definitiu.
Des d’aleshores i fins al final del partit, cap dels dos ha tingut ocasions prou clares per a desfer l’empat i endur-se els tres punts, tot i que el joc d’ambdós s’ha basat en anades i tornades i amb molt poc control de la pilota.

La setmana vinent el C.E. Sabadell viatjarà a Palamós per enfrontar-se, en l’Estadi Municipal, a l’U.E. Llagostera.