Diego Fuoli, nou fitxatge del CE Sabadell 2020/21

13/08/2020

El porter Diego Fuoli és el nou fitxatge del Centre d’Esports Sabadell en el seu retorn al futbol professional. Fuoli va néixer a Saragossa, té 22 anys i arriba procedent del Villarreal ‘B’, club on ha militat des de la seva etapa de juvenil després de deixar el Stadium Casablanca, equip de la seva ciutat natal. 

El conjunt arlequinat s’assegura un jove porter amb molta projecció, de 1’88 metres d’alçada i molta agilitat sota pals, que aquesta temporada ha disputat un total de 24 partits a la Segona Divisió ‘B’, quedant-se a les portes de disputar el Play-Off d’ascens a la Segona Divisió A. 

Fuoli destaca, entre d’altres coses, per la seva seguretat en totes les facetes del joc i la seva efectivitat en l’u contra u, on sap reduir molt bé els espais curts. S’incorporarà a la rutina de l’equip el pròxim dilluns, quan comença la pretemporada, juntament amb Víctor García, la primera incorporació arlequinada. 

PRIMERES DECLARACIONS: 

“La opció de venir a Sabadell em va semblar molt bé. El fet que demostrin la voluntat d’incorporar-me és molt bo i m’ha donat molt bones sensacions per firmar per aquest gran club”.

“Espero aprendre i créixer molt en aquesta nova temporada tant ambiciosa. És un pas endavant en la meva carrera que espero disfrutar al màxim, amb molt de treball i il·lusió. Afrontem una categoria molt difícil en la que pot passar qualsevol cosa”.

Benvingut, Diego!