Dolorós empat del CE Sabadell davant el RCD Mallorca (1-1)

El futbol, de vegades, és injust. I en aquesta ocasió ho ha estat amb el CE Sabadell, que ha vist com el RCD Mallorca ha igualat el duel en el temps de descompte. Aníbal ha avançat als arlequinats en la primera part, però els visitants han trobat un premi immerescut en el minut 94 amb un gol de Pau Cendrós.

El conjunt dirigit per Mandiá ha dominat de principi a fi en el primer temps. Movent l”esfèrica amb tranquil·litat i amb la intenció de trobar espais, els arlequinats han tingut paciència i criteri davant un rival replegat.

La primera ocasió clara ha arribat en una centrada de Collantes que ha rematat Aníbal en el segon pal. Cabrero, sota pals, ha blocat el cop de cap del davanter. Tot seguit, els mateixos protagonistes han fabricat el gol dels arlequinats. El mexicà, amb la canya, ha pescat a l”interior de l”àrea petita una centrada del gadità i ha enviat l”esfèrica al fons de la xarxa per inaugurar el marcador.

Els mallorquins, per la seva banda, no han generat cap oportunitat de perill. Nauzet només ha hagut d”intervenir en una jugada en què s”ha anticipat molt bé a Arana. Abans del descans, Collantes ha pogut ampliar distàncies, però primer Cabrero, aturant un potent xut des del vèrtex de l”àrea, i després el pal, en un llançament sense angle, han evitat el seu gol.

Cop dur en el 94

L”equip dirigit per Miquel ‘Nanu” Soler ha sortit amb una altra cara en el segon temps i ho ha provat en accions aèries. Agus, en la seva segona rematada de cap, ha estavellat la pilota contra el travesser a la sortida d”un servei de cantonada.

Els locals, més imprecisos i menys dominants, han patit una davallada física per l”esforç realitzat. I quan semblava que el CE Sabadell tenia a tocar tres punts d”or, Pau Cendrós ha aprofitat una segona jugada en una pilota penjada per fer el definitiu 1-1. Al final, els arlequinats han cedit un empat molt dolorós davant el RCD Mallorca que els manté com a cuers, però prometen deixar-s”hi l”ànima fins al final per lluitar per la salvació. Això encara no s”ha acabat.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hdez, k. Olivas, C. Clerc (Víctor, 75″), Ciércoles, Eguaras (Gato, 69″), A. Hidalgo (Sotan, 81″), Marcos, Collantes i Aníbal.

RCD Mallorca: Cabrero, Joao, Agus, Javi Ros, Joselu, Xisco, Arana (Fofo, 80″), Martí (Riera, 46″), P. Cendrós, Yuste i Gulan.

Gols: 1-0 (15″): Aníbal. 1-1 (94″): Pau Cendrós.

Àrbitre: Pizarro Gómez, comitè madrileny. Grogues a A. Hidalgo; Riera, P. Cendrós, Agus.

Camp: Nova Creu Alta, 3.619 espectadors.