Duel de nivell per començar la lliga

Amb una pretemporada que ha deixat molt bon regust, els homes de Solivelles reben demà a les 19:00 a la Nova Creu Alta el degà del futbol català. El filial arlequinat té present que la competició de Tercera Divisió serà molt complicada i per això espera començar-la amb bon peu.

Qui espera aquest inici amb moltes ganes d”estrenar-se  a les banquetes del filial és Jose Solivelles ‘”Estem tots amb moltes ganes de començar a competir. Hem entrenat molt bé i volem que arribi el diumenge.”” Solivelles també ha parlat de l”estat en què es troba l”equip per iniciar la lliga ‘“Agafem com a referència el darrer partit a Avià i, tot i que hi ha petites coses a millorar, l”equip arriba amb ganes.”” Pel que fa al rival, l”entrenador del filial ha advertit de nivell del Palamós CF ‘“És un equip amb molta gent jove i veterana que de ben segur estarà a la zona alta de la lliga. Es un equip molt ben compensat””

L”entrenador arlequinat també ha volgut parlar de l”escenari on jugarà el filial, la Nova Creu Alta ‘”És un camp on qualsevol jugador ha de sortir motivat. També comptarem amb el recolzament de l”afició””

 

 

Informació pel CE Sabadell B – Palamós CF

El Sabadell B debuta en lliga demà a les 19:00h contra el Palamós CF. Tots els socis que vulguin apropar-se a veure el debut del filial arlequinat tindran entrada gratuïta. El partit es disputarà a la Nova Creu Alta

 

Preus

Socis CE Sabadell: Gratuït

No Socis: 5,00€

Menors de 12 anys: Gratuït

 

Només s”obrirà la porta número 1 de Tribuna.