Duel d”històrics en les semifinals de la Copa Catalunya

El Centre d”Esports Sabadell disputa aquest dimecres les semifinals de la Copa Catalunya davant el CE Europa (a les 20 hores en el Nou Sardenya), un matx que es podrà veure en directe a través del web Futbol Cat Media.
 
Els escapulats, que han preparat el partit com una autèntica final, afronten el duel amb la il·lusió de sorprendre a un rival de Segona Divisió, tal com van fer en els quarts de final davant el FC Barcelona B.
 
Els arlequinats, per la seva banda, també es mostren amb ganes de fer un bon paper en aquest torneig després d”eliminar al Cerdanyola FC en la darrera eliminatòria. A més, un triomf donaria moral a l”equip per preparar el transcendental desplaçament a Sòria.
 
Es preveu que el tècnic Álex García faci canvis en el seu onze i doni entrada a diversos jugadors del filial. La llista de convocats per a les semifinals de la Copa Catalunya és la següent: De Navas, Víctor, Cristian, Carlos Hernández, Antonio Hidalgo, Juanto, Lucas Porcar, Eguaras, Sotan, Anibal, Riau, Marcos, Estellés, Yeray, Ivan, Aleix, Cesc Clotet i Pol Roigé.