Edgar Hernández: “Arribem preparats i tenim moltes ganes d’estrenar la temporada amb la nostra afició”

21/08/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Edgar Hernández ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de l’estrena de l’equip a la Lliga 2019/20 contra el CD Castellón a la Nova Creu Alta diumenge a les 19h. 

Pitxitxi a la pretemporada: “Sempre és bo començar una pretemporada amb bones sensacions, tant a nivell físic, com de confiança i gol. El míster té molt a veure amb el nivell que hem assolit tots els jugadors i estem preparats per competir diumenge.

Nou company a l’atac: “L’arribada de Boris és molt positiva. El conec i és molt bon davanter, la seva arribada puja el nivell de l’equip i això ens farà tenir un plus més en atac.

Estrena contra el Castellón: “L’estrena serà complicada però tenim el record fresc de la temporada passada que va acabar amb un bon final. Estem preparant el partit amb diferents variants per tenir alternatives en el partit.

Afició decisiva: “Hem parlat al vestidor que estem a tocar dels 2.000 socis. S’ha demostrat que l’empenta de la gent ens fa guanyar partits com en les últimes jornades de la temporada passada”.

Mentalitat renovada: “La temporada passada va ser dura i aquesta l’afrontem amb les alarmes activades i amb la convicció que farem un gran pas endavant. El club ha fet grans fitxatges i hem de seguir la línia amb l’Antonio i el Juve”.