Edgar Hernández: “Creure en el que fem i l’ambició que tenim ens ha portat fins on estem”

29/01/2020

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Edgar Hernández ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 23a jornada de Lliga contra l’Hércules CF diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. 

Trajectòria brillant: “Venim fent les coses molt bé durant tota la temporada. Creure en el que fem i l’ambició que tenim ens ha portat fins on estem. Hem de gaudir de la situació però només pensem en el partit de diumenge, que serà molt difícil”. 

El rival: “L’Hércules arriba en una situació similar a la que vam viure nosaltres la temporada passada i és difícil gestionar aquests partits. La relaxació és inviable en aquest vestidor i volem continuar en la línia guanyadora que portem”. 

Màxim suport de l’afició: “El factor de l’afició cada cop és més important i quants més siguem diumenge a l’estadi molt millor. A l’estadi portem una inèrcia guanyadora i amb el suport de la gent estem segurs que continuarem així”. 

Concentrats: “La veritat és que no estem pendent dels nostres rivals a la classificació. Estem centrats en nosaltres mateixos i en el treball diari. Estem molt pendents de cada partit i del dia a dia”.

Pitxitxi de l’equip: “L’any passat va ser el pitjor any a nivell esportiu de la meva carrera però em va fer madurar molt. M’he fet molt fort després d’una temporada que no va ser la millor i ara estic molt content i feliç”.