Edgar i Cobo, presentats davant l’afició

El CE Sabadell ha presentat aquest divendres a la tarda a dues de les noves incorporacions d’aquesta temporada 2018/19: Edgar Hernández i Carlos Cobo. Els jugadors han participat en un acte obert al públic celebrat a la Torre de l’Aigua, un dels punts més recognoscibles i icònics de l’skyline sabadellenc, on s’hi han arribat una vintena de persones entre periodistes i aficionats. D’aquesta manera, el club s’obra a la ciutat i segueix amb la iniciativa d’apropar les presentacions dels nous fitxatges a l’afició en punts emblemàtics del municipi.

Acompanyats de Bruno Batlle, director general, i de José Manzanera, director esportiu, Edgar i Cobo han respost les preguntes de la premsa i s’han mostrat amb ganes d’assolir metes importants en el club. Després de fer els tradicionals tocs i saludar un per un els assistents, ambdós jugadors han visitat la Torre de l’Aigua i han pogut contemplar les privilegiades vistes que s’hi observen des de dalt, on no han desaprofitat l’ocasió de fer-se unes fotografies.

Edgar Hernández:

  • “Estic molt il·lusionat. Agraeixo al club i al cos tècnic la confiança. La meva primera opció sempre ha estat el CE Sabadell i l’entrenador ha jugat un paper important perquè tornés”.
  • “El meu objectiu és fer créixer el club i tornar-lo on el vaig deixar, a Segona. El vestuari està molt unit i crec que farem coses importants”.
  • “He guanyat molta experiència, ara sóc més madur en certs aspectes. Tot i així, vull seguir millorant i creixent com a persona i com a jugador al CE Sabadell. Em considero un futbolista treballador i gens individualista”.

Carlos Cobo:

  • “El meu objectiu principal és aprendre i he tingut la sort de trobar un vestuari molt experimentat. Treballaré dia a dia per aprofitar totes les oportunitats que l’entrenador em doni, siguin moltes o poques”.
  • “Tinc ganes de fer coses importants per aquest club. S’ha fitxat amb ambició, per estar a la part alta de la taula. El club, la ciutat i el projecte m’han convençut per ser aquí”.
  • “Les meves condicions són més ofensives que defensives. Em considero un lateral ofensiu, potent i molt treballador”.